Sąlygos

Upėtakiui labai svarbu, kad vandenyje būtų pakankamai deguonies ir vandens temperatūra neviršytų 20C. Ideali temperatūra 14-16 laipsnių.

Įdomu žvejoti

Vaivorykštinis upėtakis labai vertinamas sportinės žvejybos gerbėjų. Iš daugelio žuvų išsiskiria vikrumu ir jėga. Pakliuvęs ant kabliuko, iššoka į paviršių ir ima suktis aplink savo ašį - taip jam dažnai pavyksta nusikra­tyti kabliuko.

Mūsų produkcija

Galite pasirinkti iš plataus asortimento žuvies produkcijos:

Sūdyta, paruošta kepti žuvis
Sūdyta
žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta
žuvis
Vytinta žuvis
Vytinta
žuvis
Kita
Kita

 

Įsigykite mūsų šviežios žuvies neišeidami iš savo šiltų namų.

Pirkite internetu

 

Produkciją rasite

zemelapis lietuva

Prekybos vietos bei restoranai, kur galite įsigyti arba iškart paragauti upėtakio patiekalų

daugiau


taip pat internetu