1. Optimalios sąlygos upėtakiams

Nuolatinė vandens temperatūra, kuri yra mažesnė 14-16 laipsnių pagal celsijų. Tai daroma geotermijos pagalba. Patalpų temperatūra, kuri neviršija 18 laipsnių. Kartu su vandens iš nuosavo gręžinio srove nuolat tiekiamas deguonis. Nuolat tekantis vanduo, filtruojamas, ozonuojamas, kas leidžia išgryninti vandenį iki tobulumo.


2. Giluminio gręžinio vanduo

Savas gręžinio vanduo, esantis 68m. gylyje. Tai garantuoja, kad paviršiuje esantys nepageidaujami cheminiai komponentai, sunkieji metalai ir panašūs dariniai net teoriškai negali pas mus patekti. Kaip papildomi saugikliai yra įdėti net keli biologiniai filtrai.


3. Ekologiškai ozonuojant išgrynintas vanduo

Pats ekologiškiausias būdas vandeniui gryninti. Upėtakiui itin svarbu – grynas ir idealus vanduo, tad tai procedūra, kuri pilnai tenkina šį reikalavimą.


4. Recirkuliacinė vandens sistema

Tai šiuolaikinis įrengimų kompleksas, kuriame uždaru ratu cirkuliuoja vanduo ir atitinkamame lygyje pagal pageidavimus palaikomi pagrindiniai parametrai (reikiamas deguonies kiekis, temperatūra, mažas organinių priemaišų kiekis ir t.t.).

Privalumai:

  • URS įrengimui nereikia nei didelių žemės plotų, nei gausių vandens šaltinių.
  • Didelis gamybos produktyvumas.
  • Taupomi vandens ištekliai.
  • Gamyba nepriklauso nuo sezoniškumo.
  • Patenkinami gamtosauginiai reikalavimai.
  • Biologinė stebėsena yra nebūtina, nes auginamos rūšys neturi galimybės patekti į aplinkinius natūralius vandenis ir pažeisti ekologinę pusiausvyrą.
  • URS sistemos yra kontroliuojamos, todėl jose galima auginti vertingas žuvų rūšis, tokias kaip upėtakiai.

5. Subalansuota mityba

Kartu su Olnadijos kompanijos Screting specialistais parinktas maistas upėtakiams, kuris gaminamas kompanijai priklausančioje gamykloje Prancūzijoje. Tai sertifikuotas, patvirtintas maistas be GMO, be augimo hormonų, be antibijotikų ar kitų neleistinų ir žalingų priedų. Tai natūralus ir subalansuotas maistas, kuris lengvai pasisavinamas, virškinamas. Parinkta optimali dozuotė leidžia užtikrinti žuvies sveikatą, judrumą ir nuostabią žuvies struktūrą, kas yra esminiai faktoriai sveikam ir skaniam patiekalui.


6. Nuolatinė priežiūra

Priežiūra yra „prijungta“ prie visą parą veikiančios sistemos. Nukrypus nors ir itin nežymiai nuo esamų normų, „sistema“ iškart informuoja darbuotojus apie tai ir tuoj pat imamasi priemonių. Dirba kvalifikuota komanda, kuri turi sukaupus patirtį ir toliau nuolat gilinanti žinias seminaruose, mokymuose, konferencijose. Šiuolaikinės technologijos, motyvuota bei kompetetinga darbuotojų komanda leidžia siekti maksimalių rezultatų.


7. Sava gamyba, fasavimas

Prie auginimo ūkio įkurtos gamybos patalpos. Jose yra 2 krosnys: moderni ir šiuolaikiška bei tradicinė, malkomis kūrenama. Erdvios ir vėsios patalpos perdirbimui, erdvios patalpos fasavimui. Patyręs profesionalus technologas ir jo komanda, kruopštūs fasavimo darbuotojai užtikrina aukštos kokybės produkcijos gamybą ir pilną paruošimą vartotojams.


8. Gamyboje naudojami natūralūs prieskoniai, natūrali gaminių išeiga

Prieskoniai naudojami kuo natūralesni ir kuo jų mažiau, kad būtų galima gauti žuvies produktus pagardintus prieskoniais ir kuo natūralesnius. Produkcijos išeiga yra natūrali.


9. Visad šviežia, jokio šaldymo

Žuvis ir jos produkcija yra patiekiama tik šviežia. Jokio užšaldymo, atšildymo, ko pasekoje prarandamas skonis ir žuvies vertė. Viskas daroma tik šviežia, pagal užsakymus.

Mūsų produkcija

Galite pasirinkti iš plataus asortimento žuvies produkcijos:

Sūdyta, paruošta kepti žuvis
Sūdyta
žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta
žuvis
Vytinta žuvis
Vytinta
žuvis
Kita
Kita

 

Įsigykite mūsų šviežios žuvies neišeidami iš savo šiltų namų.

Pirkite internetu

 

Produkciją rasite

zemelapis lietuva

Prekybos vietos bei restoranai, kur galite įsigyti arba iškart paragauti upėtakio patiekalų

daugiau


taip pat internetu