Upėtakiai su kaparėliais ir citrinų žievelėmis

Ko reikia:

  • 4 gabaliukų sūdytų vaivorykštinių upėtakių „Fish Agro“ filė;
  • 1 citrinos;
  • ½ stiklinės kaparėlių;
  • saujos šviežių kalendrų;
  • žiupsnelio šviežiai grūstų;
  • juodųjų pipirų.

Paruošimas:

  1. Upėtakių filė patiekite apibarstę citrinos žievele, kaparėliais ir kalendromis.
  2. Pagardinkite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.

Keptų paprikų ir žuvų užtepėlė

Reikia: 

  • vaivorykštinių upėtakių „Fish Agro“ filė;
  • 400 g šaltai rūkytų;
  • saujos česnakų daigų;
  • 500 g agurkų.

Padažui paruošti:

  • 2 šaukštelių vasabių krienų;
  • 3 šaukštų ryžių acto;
  • 1 šaukšto cukraus;
  • ½ šaukštelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus;
  • žiupsnelio druskos.

Paruošimas: 

  1. Agurkus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su česnakų daigais bei žuvimis.
  2. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir apšlakstykite salotas.grūstais juodaisiais pipirais.

Upėtakių maltinukai su krienais ir žalumynais

Reikia:

  • 400 g karštai rūkytų vaivorykštinių upėtakių kepsnelių „Fish Agro“ su česnakais;
  • 250 g maltų džiūvėsėlių;
  • 2 kiaušinių;
  • 2 šaukštų krienų saujos krapų;
  • saujos petražolių;
  • saujos česnakų laiškų;
  • žiupsnelio druskos;
  • žiupsnelio šviežiai;
  • grūstų juodųjų pipirų.

Paruošimas:

  1. Upėtakius susmulkinkite šakute ir sumaišykite su likusiomis sudedamosiomis dalimis.
  2. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius maltinukus.
  3. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 185ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. 
  4. pipirais ir patiekite su duonos lazdelėmis.

Agurkų salotos su upėtakiais ir vasabių padažu

Reikia:

  • 4 raudonų paprikų;
  • 3 didelių svogūnų;
  • 1 šaukšto sviesto aliejaus;
  • 200 g šaltai rūkytų vaivorykštinių upėtakių „Fish Agro“ filė;
  • 1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos;
  • žiupsnelio druskos;
  • žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų;
  • duonos lazdelių („grissini“).

Paruošimas:

  1. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir kepkite iki 200 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Atvėsinkite ir nulupkite odeles.
  2. Svogūnus supjaustykite stambiais pusžiedžiais ir apkepkite su sviestu ir šlakeliu aliejaus.
  3. Maisto smulkintuvu sutrinkite keptas paprikas, svogūnus ir upėtakių filė. Pagardinkite druska, pipirais ir patiekite su duonos lazdelėmis.

Mūsų produkcija

Galite pasirinkti iš plataus asortimento žuvies produkcijos:

Sūdyta, paruošta kepti žuvis
Sūdyta
žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Gyva, atvėsinta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta
žuvis
Vytinta žuvis
Vytinta
žuvis
Kita
Kita

 

Įsigykite mūsų šviežios žuvies neišeidami iš savo šiltų namų.

Pirkite internetu

 

Produkciją rasite

zemelapis lietuva

Prekybos vietos bei restoranai, kur galite įsigyti arba iškart paragauti upėtakio patiekalų

daugiau


taip pat internetu