Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 185ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
pipirais ir patiekite su duonos lazdelėmis.
Reikia:
4 raudonų paprikų;
3 didelių svogūnų;
1 šaukšto sviesto aliejaus;
200 g šaltai rūkytų vaivorykštinių upėtakių „Fish Agro“ filė;
1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos;
žiupsnelio druskos;
žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų;
duonos lazdelių („grissini“).
Paruošimas:
Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir kepkite iki 200 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Atvėsinkite ir nulupkite odeles.
Svogūnus supjaustykite stambiais pusžiedžiais ir apkepkite su sviestu ir šlakeliu aliejaus.
Maisto smulkintuvu sutrinkite keptas paprikas, svogūnus ir upėtakių filė. Pagardinkite druska, pipirais ir patiekite su duonos lazdelėmis.